Välkommen till Vårduppdrag

Vi förbättrar och effektiviserar
inköpen av vårdpersonal

För vårdgivare

Vårduppdrag Sverige grundades med visionen att förbättra och effektivisera inköpen av konsulterande vårdpersonal. Vi tar vårt uppdrag på stort allvar och gör vårt yttersta för att Ni som är i behov av kompetent personal ska känna Er trygga med oss som leverantör.

Vi har idag avtal med flera regioner/landsting samt olika privata vårdgivare som vi hjälper med kompetent personal. Många av våra kunder är väldigt nöjda och använder Vårduppdrag som leverantör återkommande.

Vi säkerställer att konsulterna motsvarar Era förväntningar genom en väl utförd behovsanalys!

Välkommen att kontakta oss för att se hur vi kan hjälpa just er.

  • Kontakta oss
    Fyll i era kontaktuppgifter nedan så återkopplar vi inom kort!

Våra värderingar och ledord

Vi utbildar våra medarbetare med dessa kärnvärden som grund för allt vi gör.

 

Service

Att alltid vara tillgänglig samt följa upp är grundläggande i vårt arbete för att vara en pålitlig leverantör. För oss på Vårduppdrag är det en självklarhet att finnas till hands i både med och motgång. Vi kommer inte lämna Er i sticket när det blåser utan kommer alltid vara öppna för att genom dialog finna en väg framåt i vår relation med Er som vårdgivare.

 

Ansvar

Vi känner ett stort ansvar att göra vårt yttersta för att hjälpa våra kunder till bra lösningar. Vi anser att när man arbetar med offentliga medel så innebär det per automatik att ett stort ansvar medföljer.

 

Pris

Som leverantör av konsulterande vårdpersonal anser vi att det måste finnas en rimlighet och stabilitet gällande priser. Priserna för inhyrda sjuksköterskor har exempelvis stigit med närmare 100 % de senaste åren och fortsätter öka. Det vi kan göra för att inte bidra till skenade priser är att arbeta stenhårt med våra egna kostnader. Det gör vi genom automatiserade och digitaliserade lösningar för att hantera vår administration samtidigt som vi kan hantera stora volymer och flöden. Detta gör att vi kan hålla en rättvis och stabil prisbild samtidigt som vi erbjuder våra medarbetare och konsulter goda villkor.

 

Kontinuitet

Vi vet att både vårdgivare och patienter känner en trygghet och stabilitet genom kontinuitet. För att våra medarbetare och konsulter ska arbeta för oss med kontinuitet erbjuder vi kollektivavtalsliknande villkor genom vår pension & försäkringspolicy som vi tagit fram i samarbete med Söderberg & Partners.

 

Innovation

Vårduppdrag strävar ständigt efter att vara det moderna vårdbemanningsföretaget. Detta genom att ta fram innovativa tekniska lösningar för att effektivisera och förbättra branschen som helhet.

Behöver ni en läkare eller sjuksköterska med kort varsel?

Vänligen kontakta oss direkt på telnr. 08-409 022 10 eller via e-post till avrop@varduppdrag.se med följande information om uppdraget:

  • Kort beskrivning om uppdraget med info gällande arbetstider, antal patienter, journalsystem etc.
  • Om det ingår jour, beredskap, vänligen specificera.
  • Om ni står för boende eller om ni har tips på boende.
  • Om ni står för resa.