Vårduppdrag vårdbemanning

Välkommen till det moderna
vårdbemanningsföretaget

Vårdbemanning för läkare, sjuksköterskor, socionomer och övrig vårdpersonal

Vi hjälper dig att hitta kompetensutvecklande och välbetalda uppdrag runtom hela Sverige!

Vi erbjuder dig professionell service och anstränger oss för att du ska känna dig trygg och nöjd med att arbeta för Vårduppdrag. Vi tar vårt uppdrag på allvar och arbetar oerhört hårt för att du ska kunna göra en skillnad ute i vården och kunna fokusera på att göra ditt bästa.

Gör som hundratals andra läkare och sjuksköterskor!

Upptäck fördelarna med Vårduppdrag vårdbemanning!

  • Höj din kompetens
  • Öka din frihet
  • Få bättre betalt
  • Utvecklas med nya arbetsuppgifter och genom mötet med nya kollegor

Välkommen att kontakta din dedikerade agent redan idag!

Om oss

Vårduppdrag är vårdbemanningsföretaget som ständigt ligger i framkant. Vi strävar ständigt efter att utmana branschen och söka nya vägar. Det moderna bemanningsföretaget som erbjuder enkla och digitala lösningar. Vi försöker hela tiden hålla nere våra kostnader för att kunna hålla konkurrenskraftiga priser mot kund och höga ersättningar till läkare, sjuksköterskor och annan vårdpersonal.

Efter att vi redan 2016 lanserade vår plattform för digitaliserad vårdbemanning har vi nu som första vårdbemanningsföretag i Sverige även lanserat egenanställning.

Vårt ansvar

För att bli en framgångsrik aktör inom vårdbemanning medföljer ett stort ansvar då det handlar om skattebetalarnas pengar i slutändan. Vi tänker långsiktigt och sätter Sveriges vårdtagare, vårdpersonal och vårdgivare i första hand. Vi prioriterar kontinuitet i första hand då kontinuitet i vården är oerhört viktig för ett bättre och tryggare samhälle för oss alla.

Transparens

Vårduppdrag lägger korten på bordet vad gäller priser och ersättningar. Vi har sedan starten annonserat ersättningar publikt för att utmana de traditionella vårdbemanningsföretagen. Vi ser positivt på ökad transparens och fortsätter i stället att hitta lösningar som sänker våra kostnader vilket gör att mer av kakan tillfaller dig. Kontakta oss gärna för att få reda på om du idag har en skälig ersättning i relation till ditt bemanningsföretags pris mot kund. Alla offentliga upphandlingar i Sverige omfattas av offentlighetsprincipen och vi tar gärna ansvaret att syna branschens priser och marginaler.

Service

Oavsett om man som läkare eller sjuksköterska vill arbeta digitalt eller genom en personlig agent för att få bästa service erbjuder vi skräddarsydda lösningar ut efter behov och önskemål.

Trygghet

Vi har valt att teckna pension och försäkringspolicy hos Söderberg & Partners för att du själv som konsult ska kunna välja om du vill omfattas av tjänstepension och sjukförsäkring. Helt efter dina behov och önskemål.

vårdbemanning - vårt team

Upptäck fördelarna med Vårduppdrag!

Skapa ett konto för att se intressanta och aktuella uppdrag!