Om vårduppdrag

Vårduppdrag grundades i maj 2016 med visionen att förbättra och effektivisera branschen för vårdbemanning. Idag har vi avtal med flertalet regioner/landsting samt privata vårdgivare inom olika områden.

Tack vare våra värderingar och hårda arbete har vi på kort tid vuxit med många nöjda kunder och konsulter. Vi finns sedan oktober 2018 i trevliga lokaler i Vasastan och är ett gäng hårt arbetande och kunskapstörstande kollegor som hela tiden arbetar med ett långsiktigt fokus för att förbättra vårdbemanning och Svensk sjukvård.

Våra värderingar & ledord

Vi utbildar våra medarbetare med dessa kärnvärden som grund för allt vi gör:

Service

Att alltid vara tillgänglig samt följa upp är grundläggande i vårt arbete för att vara en pålitlig leverantör. För oss på Vårduppdrag är det en självklarhet att finnas till hands i både med och motgång. Vi kommer inte lämna Er i sticket när det blåser utan kommer alltid vara öppna för att finna lösningar genom dialog finna en väg framåt i vår relation med dig som vårdgivare.

Ansvar

Vi känner ett stort ansvar att göra vårt yttersta för att hjälpa våra kunder till bra lösningar. Vi anser att när man arbetar med offentliga medel så innebär det per automatik att ett stort ansvar medföljer.

Pris

Som leverantör av konsulterande vårdpersonal anser vi att det måste finnas en rimlighet och stabilitet gällande priser. Priserna för inhyrda sjuksköterskor har exempelvis stigit med närmare 100 % dem senaste åren och fortsätter öka. Det vi kan göra för att inte bidra till skenade priser är att arbeta stenhårt med våra egna kostnader. Det gör vi genom automatiserade och digitaliserade lösningar för att hantera vår administration samtidigt som vi kan hantera stora volymer och flöden. Detta gör att vi kan hålla en rättvis och stabil prisbild samtidigt som vi erbjuder våra medarbetare och konsulter goda villkor.

Kontinuitet

Vi vet att både vårdgivare och patienter känner en trygghet och stabilitet genom kontinuitet. För att våra medarbetare och konsulter ska arbeta för oss med kontinuitet erbjuder vi kollektivavtalsliknande villkor genom vår pension & försäkringspolicy som vi tagit fram i samarbete med Söderberg & Partners.

Innovation

Vårduppdrag strävar ständigt efter att vara det moderna vårdbemanningsföretaget. Detta genom att ta fram innovativa tekniska lösningar för att effektivisera och förbättra branschen som helhet.

Kontakta oss gärna om du vill veta mer om oss!